Vuodesta 2018 vuoteen 2019

3.1.2019

Hupsista heijaa – taas on tullut se aika, että voimme sanoa olevamme uuden kynnyksellä! Vuosi 2018 on takana ja uusi vuosi 2019 on nähnyt ensimmäiset hetkensä. On hyvä hetki miettiä, että mitä tulikaan tehtyä ja mihin olemme nyt menossa?

Valtin vuosi 2018 oli kaikkinensa upea! Kasvoimme niin toimistolla tiiminä kuin yrityksenä liikevaihdollisesti  todella paljon. Sovimme vuoden alussa yhteisistä tiimin pelisäännöistä ja olemme pitäneet niistä kiinni. Pelisäännöt liittyvät omien tiimijäsenten kunnioitukseen ja arvostukseen sekä tiimiläisten keskinäiseen luottamukseen. Vietämme työpaikalla paljon aikaa, ja siksi onkin tärkeää, että siellä on jokaisella hyvä olla. Tai että on niin hyvä olla kuin mahdollista ja että voi kertoa omana itsenään muille, jos joku asia tuntuu kurjalta. Kukaan meistä ei ole kone ja siksi välillä kuuluukin harmittaa tai toisen käytös voi ihmetyttää. Pitää muistaa, että avoin kommunikaatio toimii parhaiten niin töissä kuin kotonakin.

Vuoden varrella saimme kuulla ilouutisia, kun kaksi HR-konsulttiamme, Elina ja Noora, kertoivat, että pian on luvassa lisää uusia Valtti-perheenjäseniä. Iloisina mutta hieman haikein mielin otimme tiedot vastaan. Vauvauutiset ovat aina ihan huippuja, mutta meille työtiimin jäsenille ne tarkoittavat sitä, että joudumme hetkeksi luopumaan näistä ihanista työkavereistamme. Muutos oli kuitenkin tässä kohtaa – kuten usein elämässä muutoinkin – meille onnenpotku. Löysimme nimittäin Elinan ja Nooran lisäksi tiimiimme aivan loistavat vahvistukset Jennan ja Juhanin! Jenna ja Juhani aloittivat Valtissa siis syksyllä ja ovat jo todellakin kasvaneet osaksi Valtti-tiimiämme. Mahtavaa, että löydyitte meille!

Jo keväällä tiimimme täydentyi ihanalla harjoittelijalla, kun Alisa aloitti meillä ensin harjoittelijana ja myöhemmin syksyllä HR-assistenttina. Alisa on myös nyt uuden edessä, sillä vaihto-opiskeluaika odottaa  häntä Itävallassa uuden vuoden alkupuolella. Kiitos Alisa ajasta, jonka kanssamme vietit! Olet upea tyyppi. Onnea uuteen vaiheeseen elämässäsi.

Uskallan väittää, että juuri rohkean ja hieman vaikeankin tiimiytymisemme ansiosta saimme kasvatettua liikevaihtoamme 25 %:lla. Kun ihmiset ihan oikeasti kokevat olevansa osa sellaista porukkaa, jossa jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä ja jossa kaikki tekevät parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen, on kaikki tavoitteet ja unelmat mahdollista saavuttaa. Sen opetti vuosi 2018.

Nyt lähdemmekin rohkein ja avoimin mielin kohti vuotta 2019. Haluamme jatkossakin olla luotettava ja eteenpäin pyrkivä toimija. Uudelle vuodelle on taas asetettu uudet kasvutavoitteet ja niitä lähdemme rohkeasti metsästämään. Saimme vuoden 2018 asiakasyrityksillemme suunnatussa asiakastyytyväisyyskyselyssämme aivan loistavat arvioinnit; 100% asiakkaistamme suosittelee Valttia yhteistyökumppanina. Haluamme pitää lukeman yhä huipussaan ja samalla kehittyä entistäkin paremmaksi.

Kasvavassa ja uudistuvassa organisaatiossa on tehtävä myös muutoksia. Jotta voimme jatkaa hyvin alkanutta kasvuamme ja tarjota palveluitamme jatkossa entistä paremmin ja laajemmin, on meille Valttiin nimitetty kaksi uutta tehtävää. Vuoden 2019 alusta lähtien Valtin henkilöstöjohtajana toimii Jenni Väisänen ja johtavana työsuhdeasiantuntijana Piia Joki-Erkkilä. Onnea näille upeille naisille nimityksistä! Toimitusjohtajana voin jatkossa keskittyä intensiivisemmin Valtin liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen – on upeaa saada Jennistä ja Piiasta tukea tälläkin saralla. Toki Jenni ja Piia jatkavat edelleen työtään myös asiakas- ja työntekijärajapinnassa, joten huoli pois, tavoitatte heidät kuten ennenkin!

Tulevaa vuotta innolla odottaen ja kaikille menestystä ja onnea toivottaen,

Laura