Varaslähtö Vappuun Valtilla

26.4.2018

Päätimme syksyllä uudistaa toimitilaamme ”pienellä pintaremontilla”. Toteutimme remonttia paljolti omalla porukalla, ja projekti olikin lopulta aika iso. Avuksemme onneksi saimme sisustusalan ammattilaisen Suunnittelutoimisto Luovision, josta Marika kulki rinnallamme koko värikkään matkan. Vihdoin muutama viikko sitten saimme viimeisetkin teippaukset asennettua ja päätimme, että nyt on aika vähän juhlistaa! Niinpä laitoimme kutsuja menemään niin tutuille asiakkaille kuin tuntemattomammille kontakteillekin Klingendahlin kiinteistössä. Varaslähtö Vappuun Valtilla – kekkerit järjestettiin siis 24.4.2018 ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Halusimme muotoilla juhlista meidän näköisemme. Emme siis mitään pönötysfestivaalia mutta emme toisaalta myöskään mitään alkoholinhuuruisia aamun pikkutunneille venyviä kohmelopirskeitä. Niinpä päädyimme siihen, että laitamme tarjolle paikallisen leipomon munkkeja sekä simaa vappuisen tunnelman kunniaksi ja valitsimme juhlan ajankohdaksi lounaan jälkeisen ajan jatkuen myöhäiseen iltapäivään.

Itse juhlapäivä oli aivan huikea, mutta niin olivat myös valmistelevat toimenpiteet. Juhlien järjestelyt olivat osa harjoittelijamme Pian merkonomin tutkinnon näyttöjä. Pia suunnitteli meille mielestämme juuri Valtin näköiset kutsut ja huolehti niiden jakelusta niin sähköisesti kuin kasvokkainkin eri yrityksille. Pia myös hoiti tarjouspyynnöt munkeista ja niiden toimituksesta toimistolle. Meidän Valttilaisten puolesta hauskin juhlia valmisteleva toimenpide oli kuitenkin ehdottomasti sima-tasting! Pia kipaisi meille kaupasta neljää eri simalaatua ja saimme kukin valita niistä suosikkimme. Voittoon ylsi yksimielisesti Kaskein Juhlasima. Se tarjosi jokaisen makumaailmaan hyppäyksen takaisin lapsuuden vappuihin ja riehakkaaseen hauskanpidon tunnelmaan.

Kun juhlapäivä sitten koitti, oli toimiston koristelun vuoro. Ripottelimme ilmapalloja ja serpentiiniä ympäri toimistoa ja valmistimme valokuvausseinän erilaisia vappuisia kuvia varten. Pia myös teki ilmoittautuneiden yritysten logoista laminoidut versiot siltä varalta, että muutkin kuin meidän oma väkemme haluaisi päästä ikuistamaan lämpimän ja hilpeän juhlatunnelmamme. Valokuvauksesta syntyikin hitti, ja pääsimme poseeraamaan useiden vieraidemme kanssa kimaltavan seinämän eteen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä tällaisesta erilaisesta työpäivästä sitten jäi käteen? – Vaikka mitä! Oli kerrassaan huikeaa tuntea, kuinka kihelmöivä alkujännitys muuttui siihen, että toimitilamme täyttyi mitä iloisimmista ihmisistä ja kaikilla tuntui olevan positiivinen fiilis. Pääsimme jutustelemaan niitä näitä erilaisten sidosryhmien kanssa ja esittelemään heille uudistuneita tilojamme. Vaikka tilauksiakin sateli päivän aikana, niin saimme tohinan ohessa täytettyä menestyksellä asiakkaidemme toimeksiantoja. Palvelumme siis tuskin olennaisesti kärsi heidänkään suuntaansa, jotka eivät juhliimme kiireiltään lopulta ehtineetkään.

Haluan tässä vielä kiittää koko toimistohenkilökuntaamme sekä erityisesti harjoittelijaamme Piaa aivan loistavan päivän toteuttamisesta. Vaikka päivä vaati jokaiselta hieman erilaista venymistä, olen varma, että se kannatti! Ja suuren kiitoksen haluan osoittaa myös kaikille vieraillemme; ilman teitä olisivat juhlamme olleet huomattavasti latteammat (vaikka kivaa meillä on toki keskenämmekin! ? ).

 

Riehakasta vappua kaikille!

-Laura