Valttia työnhakuun! -tapahtuma Ideaparkissa

17.1.2019

Muistatko vielä Jennin salaperäisen ja hieman kiusoittelevan blogitekstin lokakuulta?

Jenni pohjusti blogitekstissään, kuinka työnantajien ja -hakijoiden välillä vallitsee tällä hetkellä huomattava kohtaanto-ongelma ja me Valttilaiset haluamme pyrkiä helpottamaan tätä ongelmaa. Nyt voimme vihdoin paljastaa hieman enemmän, mistä on kyse!

Marraskuun lopulla lanseerasimme Valttikiertueen, joka päättyy huikeaan Valttia työnhakuun! -tapahtumaan maaliskuussa 2019!

 

 

Mikä on Valttikiertue? Valttikiertueen ideana on tulla konkreettisesti työnhakijoiden luo ympäri Pirkanmaata. Järjestämme pop up -ständejä eri lokaatioissa marraskuusta 2018 aina maaliskuulle 2019 asti. Ständeillä pidämme muun muassa pikahaastatteluja, kerromme Valtista ja autamme sinua kehittämään CV:täsi. Ständille voi tietenkin myös tulla muuten vain meitä moikkaamaan!

Valttikiertue päättyy maaliskuussa 2019 näyttävästi Valttia työnhakuun! -tapahtumaan Lempäälän Ideaparkissa. Tapahtumassa yhteistyökumppaneiden kanssa pyrimme eri tavoin lisäämään tietoa erilaisista työllistymismahdollisuuksista.  Tapahtuma on ilmainen, joten kaikki pystyvät osallistumaan. Tästä tapahtumasta tulee huikea!

Alkuvuodesta liikumme muun muassa Ylöjärvellä, Akaassa, Pirkkalassa ja Orivedellä. Muista seurata Valttikiertuetta Facebookissa Valtti Henkilöstöratkaisuiden sivujen alta Valttikiertue -tapahtumasta sekä Instagramista @valttikiertue. Kyseisistä kanavista löydät tarkemmat pop up -ständien tiedot. Lisäksi julkaisemme kanavissa kutkuttavia sneak peakeja alkuvuoden aikana niin kiertueeseen kuin myös Valttia työnhakuun! -tapahtumaan liittyen, pysyhän kuulolla!

Nähdään!