Valtti proudly presents: suunnitteilla jotain hienoa!

11.10.2018

Muistatteko aikoinaan, kun Maikkari alkoi julkaista mystisiä mainoksia nuorten tv-sarjasta, Jyrkistä, kertomatta lainkaan, mistä lopulta on kyse?

”Jyrki tulee 1.9.!”

”Valmistaudu, Jyrki on tulossa!” -tyyppisiä mainoksia näkyi ja kuului siellä täällä.

Entä tiedättekö ne Facebookin käyttäjät, jotka käyvät päivityksissään vihjailemassa jotain, mutta eivät kuitenkaan halua kertoa, mistä todellisuudessa on kyse?

”Huhhuh, mitä mulle tänään tapahtui, en voi edes kertoa!”

 

Kyllä, melko ärsyttävää. Ja nyt me valttilaiset olemme vähintään yhtä ärsyttäviä ?

Aiomme nimittäin paljastaa, että tulossa on aika näyttävä juttu! Valtin toimesta järjestettynä, kuinkas muutenkaan.

Aamulehdestä (22.8.2018) saimme lukea, että Pirkanmaalla työttömyys on lähtenyt lupaavaan laskuun. Työttömien määrä on laskenut jopa viidenneksen vuoteen 2017 verrattuna. Ja tämähän on puhtaasti loistava uutinen!

Työnantajayritysten näkökulmasta tilanne näyttäytyy siten, että työpaikkoja ja työntekijätarpeita on nyt runsaasti, suurin osa potentiaalisista hakijoista on työllistynyt tai kysyntä ja tarjonta eivät jostain syystä hakijoiden ja avoimien paikkojen osalta kohtaa. Tämän dilemman helpottamiseksi, me Valtissa haluamme kantaa kekoon oman kortemme.

Mitä siis on tulossa?

Tiedossa on tapahtumamainontaa, yhteistyökumppaneiden esittelyä, lukuisia työnhakijatapaamisia sekä muuta ohjelmaa aihepiiriin liittyen. Kunpa voisin jo paljastaa enemmän… mutta…

Pysy kuulolla! Tästä tulee hieno juttu ?

 

– Jenni