Työnhakijoille

Valtti Henkilöstöratkaisut – valttinasi työympyröissä

Valtin kautta on mahdollista löytää avoimia työpaikkoja ja erilaisia uramahdollisuuksia, jotka soveltuvat juuri Sinun elämäntilanteeseesi. Kauttamme voit löytää väliaikaisia työmahdollisuuksia erilaisissa yritysympäristöissä tai ehkä jopa kauan etsimäsi vakituisen työpaikan.

Meille on erittäin tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Riippumatta siitä, onko kyseessä lyhyt- vai pitkäaikainen työsuhde, on työntekijämme hyvinvointi meille ykkösasia. Kun työntekijöillä on hyvä olo tekemässään työssä, ovat työnantajankin asiat usein hyvin ja työt tulevat suoritetuiksi tehokkaasti ja laadukkaasti. Myös lyhyellä tuurauksella voi olla suuri merkitys – työ saadaan hoidetuksi ja työntekijä saa uutta, tärkeääkin työkokemusta urapolulleen.

Asiakasyrityksemme hakevat kauttamme tekijöitä erityyppisiin työsuhteisiin. Tarjoamme haasteita niin aloittelijoille kuin valmiille asiantuntijoille ja osaajillekin monilla eri aloilla. Asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti etsimme tekijöitä sekä suorittavalle tasolle että asiantuntijatehtäviin.

Valtille on tärkeää löytää juuri Sinulle sopiva työ.

Katso avoimet työpaikat!