TYÖNHAKIJOILLE

Valtti Henkilöstöratkaisut – valttinasi työympyröissä


Oletpa siis työuraasi aloitteleva tekijä tai jo työelämässä näyttöjä antanut asiantuntija, Valtista voit löytää seuraavan unelmatyösi. Valtille on tärkeää löytää jokaiselle juuri se sopivin työ.

Auktorisoituna Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä Valtti pitää huolta työntekijöistään. Työntekijöillemme maksetaan vähintään työehtosopimuksen mukainen palkka, hankitaan asianmukaiset työvarusteet sekä työntekijöitä autetaan ja tuetaan tarvittaessa kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Valtissa noudatetaan työehtosopimusten mukaisia koe- ja irtisanomisaikamääräyksiä sekä tarjotaan työntekijöille työterveyshuolto.

Valtille on tärkeää, että sen työntekijät voivat hyvin ja viihtyvät työssään. Riippumatta siitä, onko kyseessä lyhyt- vai pitkäaikainen työsuhde, on työntekijämme hyvinvointi meille ykkösasia. Valtti haluaa työnantajana olla tukemassa työntekijöitään. Kun tekijä viihtyy työssään tulevat työtehtävätkin useimmiten suoritettua tehokkaasti ja laadukkaasti.

Jokainen työtehtävä on tärkeä. Lyhytkin tuuraus voi olla merkittävä sekä asiakasyrityksen toiminnan että työntekijän kertyvän työkokemuksen kannalta. Asiakasyrityksemme hakevat tekijöitä laajasti erityyppisiin työsuhteisiin. Valtin kautta löytyy tehtäviä niin aloittelijoille kuin valmiille ja osaaville ammattilaisille.

Katso avoimet työpaikat!