Työharjoittelijamme Hanna

17.1.2020

Moikka!

Olen Hanna ja aloitin harjoittelijana Valtin toimistolla joulukuun alussa. Opiskelen Ylöjärvellä liiketoimintaa. Olen aikoinani aloittanut työurani lukion jälkeen Valtin kautta, joten harjoittelupaikan saaminen täältä oli mahtava juttu. Harjoitteluni ohella olen myös illat töissä vaatekaupassa, mikä on mukavaa vastapainoa toimistotyölle. Asun Ylöjärvellä mieheni kanssa vielä kaksin, mutta haaveena olisi kesällä saada kotiin koiranpentu. Harrastuksiin kuuluu matkustelu ja toivottavasti tulevaisuudessa koiran kanssa harrastelu.

Kokemusta minulta löytyy niin jäätelökioskin myyjästä siivoustöihin, mutta pisimmän työurani olen tehnyt ravintola-alalla. Opinnoissani erikoistun taloushallintoon, mutta opintojen edetessä aloin vielä enemmän kiinnostua henkilöstöpuolesta. Nyt tuntuu, että olen aina ollut tästä alasta kiinnostunut, mutta nyt vasta tajunnut vanhempana suuntautua tähän.

Tämä reilu kuukausi on mennyt todella nopeasti ja uusia asioita on tullut paljon. On ollut todella mielenkiintoista päästä esimerkiksi haastatteluihin mukaan. Tämä ala on minulle uutta, joten opittavaa on vielä todella paljon. Olen silti aina uskonut, että ahkeruudella, tekemällä ja kokemuksen karttuessa pääsee jo pitkälle.

Porukka täällä toimistolla on aivan mahtava ja aamuisin on mukava tulla toimistolle. On ollut kiva seurata täällä muiden onnistumisia työssä. En malta odottaa, mitä mahtavaa kevät tuo tullessaan!