Syksyn kuulumisia

20.9.2019

Kesä alkaa olla taputeltu ja pikkuhiljaa on palattu syksyn myötä takaisin normaaleihin arkirutiineihin! Viime blogikirjoituksesta on vierähtänyt tovi, joten voisi olla hyvä lähteä liikkeelle siitä, mitä meille Valttiin nyt oikein kuuluukaan.

Alkusyksy on ollut vauhdikas. Pöhinää on riittänyt ja viime viikkoina hakuja on auennut tiheään tahtiin. On ollut huikeaa siirtyä kesästä heti vilkkaaseen syksyyn! Toimistotöiden lisäksi kävimme pari viikkoa sitten reippailemassa Walk For Jobs -tapahtumassa. Seuraavana vuorossa on TAKK:n Loistoduunin! -rekrytapahtuma, josta meidät löytää 3.10. Tulehan moikkaamaan meitä sinne!

Töitä on riittänyt, mutta olemme myös pitäneet huolen siitä, että nauru ei toimistolla unohdu kiireenkään keskellä. Yhden aamupäivän vietimmekin jälleen perinteisen joulukorttikuvauksen parissa. Naurua riitti, tämän vuoden kortista tulee jälleen aivan mahtava!

Työtiimissämme on tapahtunut pieniä muutoksia, kun Jenni siirtyi kesän lopulla hetkeksi opintovapaalle ja tämän ajaksi tiimiämme saapui vahvistamaan Alisa, joka Valtilla työskentelikin viime vuoden puolella. Tsemppiä Jennille opintoihin!

Muutoksia syksyn aikana on luvassa vielä lisääkin, sillä loppukuusta toimistomme siirtyy Klingendahlista uuteen lokaatioon. Pääsemme vihdoin muuttamaan yhteen emoyhtiömme Staffpointin Tampereen  HR-ammattilaisten kanssa. Muutaman kerran olemme jo päässeet fiilistelemään uutta toimistotilaamme.

Arvaatko sinä, missä uusi toimistomme tulee sijaitsemaan? Annan pienen vinkin; kahvipöydän herkut löytyvät kätevästi heti alakerrasta ?

Mukavaa syksyn alkua kaikille!