REFERENSSIT


Jokainen asiakas on meille tärkeä ja ainutlaatuinen. Räätälöimme yrityspalvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja teemme kaikkemme, jotta jokainen asiakas löytäisi yritykseensä sopivat työntekijät.

 

Valtti tuo tehoa rekrytointiin

Vakuutusyhtiö Turva heitti meille haasteellisen tehtävänannon, mutta nopea reagointikyky, tehokkuus ja aito välittäminen yllätti iloisesti asiakkaan. Vastasimme haasteeseen ja löysimme uudet edustajat, joiden avulla tuimme Turvan tulosta ja kasvua ympäri Suomen. Lue miten me sen teimme ..

Lue lisää

Olemme tehneet Valtin kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden. Valtin kanssa toimiminen on aina ollut sujuvaa ja olemme voineet aina luottaa että heillä asiat hoituu kuten pitää. Olemme saaneet Valtilta oikein reipasta, tuttavallista ja ystävällistä palvelua, ja se on ollut toimivaa kaikinpuolin!

Soili Tyni

Toimitusjohtaja • Koti Puhtaaksi Oy

Olemme asioineet Valtin kanssa jo vuodesta 2011 lähtien henkilöstövuokrauksen puitteissa. Valtin kautta olemme löytäneet hyviä ja ammattitaitoisia, pitkäaikaisia tekijöitä. Pitkän yhteisen historiamme varrelle on osunut myös muutamia pulmia, mutta silti asiointi Valtin kanssa on aina ollut rehellistä ja helppoa. Voin mielelläni suositella Valttia muillekin!

Tommi Heikkilä

Toimitusjohtaja • TP-Kunnossapito Oy & Maint Mate Oy

Olemme olleet tyytyväisiä Valtin toimintaan henkilöstörekrytoinneissa, niin kausityöntekijöiden kuin vakituisten työsuhteiden osalta. He ovat etsineet meille tarpeisiimme sopivat henkilöt nopeasti ja helposti, meille itselle on jäänyt hyvin vähän töitä rekrytointi prosessissa. Useamman vuoden kokemuksella voimme lämpimästi suositella heitä.

Juho Kallonen

Toimitusjohtaja • Lauta Oy

Lymed Oy on tehnyt yhteistyötä Valtti Henkilöstöratkaisujen kanssa jo vuosien ajan. Valtin avulla olemme saaneet ammattitaitoista henkilökuntaa niin toimiston kuin tuotantomme tehtäviin. Yhteistyömme on ollut erittäin pitkäjänteistä ja hyvin toimivaa. Lymed Oy on voinut huoletta luottaa henkilökuntansa Valtin käsiin. Voimme lämpimästi suositella Valtin yrityspalveluita!

Riikka Puustinen

Toimistopäällikkö • Lymed Oy

Olemme tehneet Valtin kanssa yhteistyötä muutaman vuoden ajan. Oman toimintamme haasteena on hyvin voimakkaasti muuttuvat henkilöstötarpeet viikoittain. Näihin pikaisiinkin työntekijä tarpeisiin Valtti on pystynyt vastaamaan oikein hyvin. Palvelu on ammattitaitoista, ystävällistä ja tuttavallista. Valtti toimii joustavasti ja olemme heihin yhteistyökumppanina erittäin tyytyväisiä.

Ari-Pekka Juureva

Toimitusjohtaja • Arjapari Oy

Valtti Henkilöstöratkaisut osasivat rekrytoida minulle parhaan mahdollisen keittiöpäällikön. Lisäksi heillä on samat arvot henkilöstön johtamisessa ja työllistämisessä, kuin mitä myös me pidämme arvossa.

Sari Sorri

Perustaja & omistaja • Sasor Ravintolat Oy

Luotettava ja nopea kumppani! Valtti on yritys, jossa asiakasta aidosti kuunnellaan. Valtissa myös ollaan kauppojen jälkeen oikeasti kiinnostuneita asiakkaasta ja työntekijän viihtyvyydestä, tämä ei aina myyjien kohdalla ole itsestään selvää. Olemme olleet varsin tyytyväisiä Valtin toimintaan. Ja kun olen työntekijöidenkin kanssa keskustellut täällä työn lomassa, myös he ovat olleet tyytyväisiä. Voimme suositella yhteistyötä Valtin kanssa!

Timo Koskentausta

Yrittäjä • Kuljetusliike City Truck Oy