REFERENSSIT


Jokainen asiakas on meille tärkeä ja ainutlaatuinen. Räätälöimme yrityspalvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja teemme kaikkemme, jotta jokainen asiakas löytäisi yritykseensä sopivat työntekijät.

 

Koti Puhtaaksi Oy

“Olemme tehneet Valtin kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden. Valtin kanssa toimiminen on aina ollut sujuvaa ja olemme voineet aina luottaa että heillä asiat hoituu kuten pitää. Olemme saaneet Valtilta oikein reipasta, tuttavallista ja ystävällistä palvelua, ja se on ollut toimivaa kaikinpuolin!”

-Työnjohtaja Soili Tyni

www.kotipuhtaaksi.fi

 

 

Carelina Oy

“Valtin ja Carelinan yhteistyö alkoi jo Carelinan toiminnan alkumetreillä syksyllä 2015, ja on menestyksekkäästi jatkunut siitä lähtien. Valtista olemme saaneet ammattitaitoista, ystävällistä ja joustavaa palvelua. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä työntekijävalintojen puitteissa, ja rekrytoinnit ovatkin onnistuneet erittäin hyvin. Voimme mielellämme suositella Valttia henkilöstöalan palvelujen tarjoajana!”

-Toimitusjohtaja Sini Havukainen

www.carelina.fi

 

 

TP-Kunnossapito Oy & Maint Mate Oy

”Olemme asioineet Valtin kanssa jo vuodesta 2011 lähtien henkilöstövuokrauksen puitteissa. Valtin kautta olemme löytäneet hyviä ja ammattitaitoisia, pitkäaikaisia tekijöitä. Pitkän yhteisen historiamme varrelle on osunut myös muutamia pulmia, mutta silti asiointi Valtin kanssa on aina ollut rehellistä ja helppoa. Voin mielelläni suositella Valttia muillekin!”

-Toimitusjohtaja Tommi Heikkilä

www.tp-kunnossapito.fi

 

 

Taidox Oy

” Valtilta olemme saaneet nopeaa ja räätälöityä palvelua henkilöstötarpeisiimme. Lisäksi Valtti on toiminut meille myös erinomaisena rekytointikumppanina.”

- Toimitusjohtaja Kari Almen

www.taidox.fi

 

Lauta Oy

”Olemme olleet tyytyväisiä Valtin toimintaan henkilöstörekrytoinneissa, niin kausityöntekijöiden kuin vakituisten työsuhteiden osalta. He ovat etsineet meille tarpeisiimme sopivat henkilöt nopeasti ja helposti, meille itselle on jäänyt hyvin vähän töitä rekrytointi prosessissa. Useamman vuoden kokemuksella voimme lämpimästi suositella heitä.”

- Toimitusjohtaja Juho Kallonen

www.lauta.fi

 

 

Lymed Oy

”Lymed Oy on tehnyt yhteistyötä Valtti Henkilöstöratkaisujen kanssa jo vuosien ajan. Valtin avulla olemme saaneet ammattitaitoista henkilökuntaa niin toimiston kuin tuotantomme tehtäviin. Yhteistyömme on ollut erittäin pitkäjänteistä ja hyvin toimivaa. Lymed Oy on voinut huoletta luottaa henkilökuntansa Valtin käsiin. Voimme lämpimästi suositella Valtin yrityspalveluita!”

-Toimistopäällikkö Riikka Puustinen

www.lymed.fi

 

 

 

Arjapari Siivous Oy

“Olemme tehneet Valtin kanssa yhteistyötä muutaman vuoden ajan. Oman toimintamme haasteena on hyvin voimakkaasti muuttuvat henkilöstötarpeet viikoittain. Näihin pikaisiinkin työntekijä tarpeisiin Valtti on pystynyt vastaamaan oikein hyvin. Palvelu on ammattitaitoista, ystävällistä ja tuttavallista. Valtti toimii joustavasti ja olemme heihin yhteistyökumppanina erittäin tyytyväisiä.”

- Toimitusjohtaja Ari-Pekka Juureva

www.arjaparisiivous.fi

Sasor Ravintolat Oy

"Valtti Henkilöstöratkaisut osasivat rekrytoida minulle parhaan mahdollisen keittiöpäällikön. Lisäksi heillä on samat arvot henkilöstön johtamisessa ja työllistämisessä, kuin mitä myös me pidämme arvossa."

- Perustaja & omistaja Sari Sorri

www.sasor.fi

Kuljetusliike City Truck Oy

”Luotettava ja nopea kumppani! Valtti on yritys, jossa asiakasta aidosti kuunnellaan. Valtissa myös ollaan kauppojen jälkeen oikeasti kiinnostuneita asiakkaasta ja työntekijän viihtyvyydestä, tämä ei aina myyjien kohdalla ole itsestään selvää. Olemme olleet varsin tyytyväisiä Valtin toimintaan. Ja kun olen työntekijöidenkin kanssa keskustellut täällä työn lomassa, myös he ovat olleet tyytyväisiä. Voimme suositella yhteistyötä Valtin kanssa!”

- Timo Koskentausta, yrittäjä