Minä itse- Jenna

29.3.2019

Olen pari vuotta sitten valmistunut YTM, jonka päämääränä on olla alan paras HR-tyyppi ja rekrytoija! Kiinnostuin henkilöstöhallinnon tehtävistä yliopisto-opintojeni aikana, kun todella ymmärsin, kuinka tärkeä osa yrityksen menestystä henkilöstö ja sen hyvinvointi oikeasti on.  Nykyaikaisessa työelämässä työ ja vapaa-aika sekoittuvat monesti yhteen, eivätkä ole toisistaan erillisiä elämän osa-alueita. Työn merkityksellisyys on monelle entistä tärkeämpää.

 

Työurani aikana olen työskennellyt hyvin eri kokoisissa yrityksissä. Olen työskennellyt niin suurissa ylikansallisissa yrityksissä ulkomailla, pk-yrityksissä kuin pienyrityksissäkin. Onkin ollut jännittävää huomata, miten erilaisia henkilöstöhallinon tapoja ja yrityskulttuureita onkaan tullut vastaan. Mikäli työntekijä ei koe työtään millään tavalla merkitykselliseksi ja omaa työpanostaan arvostetuksi, ei yritys tule saamaan sitoutunutta ja innostunutta työntekijää. Tämän takia yritysten tulee panostaa henkilöstön viihtyvyyteen, avoimuuteen, kannustamiseen ja tasa-arvoiseen kohteluun.

 

 

Mikäli henkilöstöhallinnossa ja työntekijöiden hyvinvoinnissa voisi olla parannettavaa, kannattaa tarttua asiaan vakavasti. Mikäli yritys ei itse osaa ratkaista ongelmia, kannattaa pyytää ulkopuolista apua. Tähän ongelmaan ratkaisuna me Valtissa tarjoamme mm. HR-päällikkö -palvelua.

 

Hyvän henkilöstöhallinnon pyörittäminen ja henkilöstöpolitiikka ovat todellisia taitolajeja. Meitä työntekijöitä on miljardeja erilaisia, kuten on näkemyksiäkin. Siksi henkilöstöhallinto on erityisen haastavaa ja alati kehittyvää. Juuri näistä syistä olen erityisen kiinnostunut henkilöstöhallinnosta ja haluan pysyä sen aallonharjalla ajasta toiseen.

– Jenna

Kollegani täällä Valtissa kuvailevat minua näin:

”Jenna on eloisa ja optimistinen persoona. Hän on innovatiivinen ideapankki, jolla on hyvä tilannehuumori. Työyhteisössä hän on vilkas ja energinen kollega, joka ottaa vastuuta ja kykenee toimimaan muuttuvissa tilanteissa.”

“Jenna on asiantuntija alasta tai asiasta riippumatta 😊. Hän on sulautunut osaksi tiimiämme huikean nopeassa ajassa. Jennan kanssa saa takuuvarmat naurut ja hyvän mielen työpäivän lomassa.”

“Käytännössä kaikkien alojen asiantuntia, joka erinomaisen tilannetajun avulla kykenee ottamaan haltuun haastavimmatkin työt. Suora ja välitön persoona, joka saa muutkin ylittämään itsensä.”

”Jenna on kehitysmyönteinen ideamoottori, jolla on aistit auki joka suuntaan ja jolta irtoaa ideaa laidasta laitaan tasaisen varmasti! Lisäksi hänellä on uskomaton kyky eläytyä mihin tahansa tehtävärooliin, ja tiimissämme sisäpiirivitsinä onkin se, että tarvittaessa meidän Jenna on titteliltään niin putkimies, asianajaja, lentoemäntä kuin konekuskikin… Se, mitä kulloinkin tarvitaan! 😃”

“Jenna on loistotyyppi, joka tuo tiimiin loistavaa huumoria ja tekemisen meininkiä. Jenna on aina valmis ideoimaan uutta. Hän haluaa kehittää niin itseään kuin tiimiäänkin entistä paremmiksi. Jennan seurassa viihtyvät sekä asiakkaat että työkaverit. Jenna tarttuu asioihin ja ottaa asioista selvää tarvittaessa. Jenna on asiantuntijatapaus roisilla huumorilla varustettuna!”