Laura Helasjoki-Ristimäen pitkä ura Valtilla ja StaffPointilla päättyi 16.12.2020 – Lue hänen kiitoksensa

Valtti Henkilöstöratkaisuiden perustaja, kymmenen vuotta Valtilla ja sittemmin StaffPointilla työskennellyt asiakkuusjohtaja Laura Helasjoki-Ristimäki jäi 16.12.2020 pois yhtiöiden palveluksesta. Kiitos, Laura, hienosta työstäsi!

On vaikeaa löytää sanoja hetkeen, jolloin jättää taakseen jotain kovin arvokasta ja tärkeää. Olen siirtymässä Valtista kohti uusia haasteita, ja päästäni ei tunnu löytyvän ainuttakaan järkevää sanaa – tunteetkin lyövät loukkua.

Mitä sitten konkreettisesti olen jättämässä taakseni?

  • Valtin eli niin sanotusti yhden lapsistani, joka on toimitusjohtajamme Anu Ahokkaan kauniine sanoineen tainnut nyt kasvaa siihen ikään, että se pärjää jo omillaan.
  • Rakkaan tiimini, jollaisesta en nuorena olisi osannut edes unelmoida. Tiimi koostuu sellaisista henkilöistä, jotka kunnioittavat ja arvostavat toisiaan ja muita kanssaihmisiään. He ovat olleet aina valmiina antamassa tukeaan minulle ja toisilleen silloin, kun sitä on tarvittu ja uskallettu pyytää. Upeat asiakkaat, joiden joiden kanssa olen vuosien varrella saanut jakaa niin paljon erilaisia asioita ja oppinut heiltä paljon niin elämästä kuin työstäkin.
  • Ikimuistoisia tarinoita ja kokemuksia arvokkaiden eri alojen työntekijöiden kanssa. Ilman heitä ei henkilöstöalan bisneksestä tulisi kerrassaan mitään.
  • StaffPointin hienon ja arvokkaan organisaation sekä sen ystävällisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan.

Ainut sana, joka tulee mieleeni on KIITOS. Olen niin kiitollinen, että olen saanut tutustua kaikkiin näiden liki 10 vuoden aikana tuntemiini ihmisiin ja kokea eri tahojen kanssa niin paljon iloja kuin välillä surujakin.

Tuntuu äärimmäisen haikealta jättää Valtti ja StaffPoint taakseni, mutta samalla sydämessäni tiedän, että minun on aika lähteä eteenpäin.

Esimieheni Anssi Niemisen bongaamaa mietelausetta lainatakseni:

”Jos rajoitat valintasi vain siihen, mikä näyttää mahdolliselta ja järkevältä, kadotat samalla yhteyden siihen, mitä todella haluat, ja kaikki mitä jää jäljelle on kompromissia.” -Robert Fritz

Hieman surullisin mutta kuitenkin luottavaisin ja toiveikkain mielin lähden nyt kohti sitä, mikä minun seuraava paikkani työelämässä on. Toivon Valtille, koko StaffPointin organisaatioille, asiakkaille ja työntekijöille sydämestäni kaikkea mahdollista hyvää ja menestystä tulevaan! Kiitos. <3

– Laura​