Jennin viimeinen työpäivä Valtissa 13.1.2020

”On vaikeaa kääntää sivua,
kun tietää,
ettei joku ole mukana seuraavassa luvussa,
mutta tarinan on silti jatkuttava.”

Eilen 13.1., oli viimeinen työpäiväni Valtissa. Taakse jää tuhansia ihania muistoja, satoja kohdattuja ihmisiä ja miljoonia kokemuksia, joista en toivottavasti joudu luopumaan kokonaan koskaan. Tarkoitukseni oli palata työpisteelle takaisin opintovapaalta, mutta elämä tarjosi eteen muuta ja vahvasti tuntui, että se kortti on nyt nähtävä.

Kiitän sydämestäni kaikkia Valtin tiimiläisiä, asiakkaita sekä työntekijöitä ja -hakijoita! 💝 On ollut iso lahja saada oppia kanssanne niin paljon, laajentaa ymmärrystään oman kuplan ulkopuolelle ja sen myötä oppia myös itsestään. En ihan heti keksi, mistä muualta olisin voinut saada näin hienon aitiopaikan eri alojen yritysten ja työnteon arkeen sekä työtä koskevien yhteiskunnallisten asioiden äärelle.

Toivon teille kaikille parasta mahdollista tulevaisuutta! Ja tarvitset sitten työntekijää, työpaikkaa tai muuten vaan ammattilaista työsuhdeasioissa, Valtin tiimi tekee jatkossakin parhaansa sellaisella draivilla, että siinä on monella oppimista! Soita heille ❤️
Ja jos törmätään turuilla ja toreilla, saa tulla moikkaamaan!

Loistavaa alkanutta vuotta kaikille, te jäätte sydämeen! ❤️
Terkuin, Jenni