HR-päällikkö -palvelu

14.2.2019

 

Valtti alkaa tarjota HR-päällikkö -palvelua!

 

Kuten me kaikki tiedämme, yrityksen tärkein voimavara on yritykseen sitoutuneet ja tyytyväiset työntekijät. Totuus on, ettei yritys tule pääsemään huipputuloksiin ilman näitä työntekijöitä. Siksi yritysten kannattaa ehdottomasti panostaa siihen, että työntekijöiden hyvinvointi ja toimivat HR-prosessit ovat yrityksen toiminnan etusijalla.

 

Me täällä Valtissa haluamme, että työntekijät viihtyvät töissä entistäkin paremmin. Me myös tiedämme, että yritykset pääsevät huipputuloksiin tyytyväisten työntekijöiden ansiosta!

 

 

Valtissa työskentelee HR-alan koulutettuja ammattilaisia ja me haluamme tarjota osaamistamme nyt myös HR-päällikkö -palvelun muodossa. Palvelun tarkoitus on mm. tarjota apua niille yrityksille, joilla ei ole omaa HR-henkilöä, aika on kortilla, tai joissa HR-osaaminen ei ole yrityksen vahvinta osa-aluetta.

 

Usein pienissä ja keskikoisissa yrityksissä ei välttämättä ole tarvetta kokoaikaiselle henkilöstöpäällikölle, mutta tarpeita kuitenkin saattaa olla esimerkiksi muutamana päivänä kuukaudessa tai projektiluontoisesti. Tässä tilanteessa tulemme mielellämme avuksi. Monesti palvelun ostaminen ulkopuoliselta toimijalta on järkevää, sillä se säästää yrityksen aikaa ja asiaa hoitaa varmasti alan ammattilainen. HR-palveluiden ulkoistaminen on kasvava trendi, sillä aikaa säästämällä yritys voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa, mikä taas lisää yrityksen toiminnan tehokkuutta.

 

HR-päällikkö -palvelumme on kokonaisuus, jonka räätälöimme aina asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme palvelua esimerkiksi yksittäisen työsopimuksen laatimisesta laajempiin kokonaisuuksiin saakka.

 

Mikäli kaipaat apua missä tahansa HR-asiassa, on Valtin ammattitaitoinen tiimi valmiina!

Jenna