OLEMME FACEBOOKISSA!

Joko tykkäät meistä Facebookissa? Tykkäämällä sivuistamme pysyt ajan tasalla uusimmista kuulumisistamme.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Etsimme asiakkaallemme Pääkaupunkiseudulle pidempiaikaiseen työsuhteeseen

KASETTIAUTONKULJETTAJAA
Työnkuvaan kuuluu sorakasetilla ajaminen monipuolisissa maansiirtotehtävissä Pääkaupunkiseudulla.

Asiakkaamme on kokenut maanrakennusalalla toimija. Heillä on työmaita Pirkanmaalta Pääkaupunseudulle. Heillä on omia työmaita ja ajoja, mutta he tekevät myös muille alihankintaa. 

Onko sinulla kokemusta ajoneuvon käsittelystä haastavissakin työmaaolosuhteissa? Lue lisää ja hae paikkaa kotisivujemme https://www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat/ kautta!
Uusi omistajamme StaffPoint tekee työelämän löytöjä. StaffPointin #TyönOsaajat ja uusia ideoita työhösi löydät www-sivuilta http://bit.ly/2QmutIr sekä somesta @StaffPointGroup Facebookissa, LinkedINissä, Twitterissä ja Instagramissa. Liity seuraamaan yhteistä matkaamme!
Hyvää juhannusta kaikille! 
Olemme toimistolla taas maanantaina 24.6. 😊

Kommentoi Facebookissa

Kiitos samoin☀️

Etsimme asiakkaallemme nyt 

DOKUMENTOIJAA
Ikaalisten toimpisteelle.

Asiakkaamme on Suomen suurimpia alle 1000V:n sähkönjakokeskiksien valmistajia. Heidän tuotteitaan on niin pienet ohjaus- ja sähkökeskukset kuin julkisten rakennusten kiinteistösähkökeskukset sekä teollisuuskeskukset, unohtamatta muuntamoita ja jonovarokaappeja. Heidän tuotemerkkejään ovat Potentia ja Eva. He toimivat noin 200 henkilön voimin viidellä paikkakunnalla Iisalmessa, Ikaalisissa, Keravalla, Kuopiossa sekä Seinäjoella. Toimintannan lähtökohtana on tuotteiden turvallisuus ja laatu. Myös ympäristöarvot huomioidaan heidän päivittäisessä toiminnassaan!

Dokumentoija poimii sähkökuvista kojetunnukset ja riviliitinnumerot luetteloiksi ja tulostaa näistä tarrat sekä tilaa tarvittaessa kilvet. Työ on rutiininomaista ja vaatii ehdotonta tarkkuutta ja huolellisuutta. 

Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa kotisivujemme https://www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat/ kautta!
Työkohteiden lisääntyessä etsimme asiakkaallemme

PORRASSIIVOOJAA 
kevääseen 2020 asti kestävään työsuhteeseen.

Asiakkaamme on alansa edelläkävijä, joka tarjoaa nykyaikaisia siivouspalveluja Pirkanmaan alueella. Ammattitaitoisella henkilökunnalla on käytössään alan nykyaikaisimmat koneet ja välineet. Alalla tapahtuvaa kehitystä yrityksessä seurataan hyvin tarkasti. Henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti, jotta se pystyy vastamaan vaativienkin asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin.

Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa pikimmiten kotisivujemme https://www.valttiratkaisut.fi/ kautta. Työt alkavat viimeistään 1.7.!
Etsimme nyt asiakkaallemme

HUONEISTOREMONTOIJAA
monipuolisiin huoneistoremontteihin ja saneerauksiin.

Asiakkaamme on arvostettu ja luotettava kiinteistö- ja isännöintipalveluiden tuottaja Tampereella ja lähikunnissa. Yrityksen toimialaan kuuluvat kattavat ja laadukkaat palvelut asukkaille sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille.

Hakijalta odotamme laajaa kokemusta erilaisista asuinhuoneistojen remonteista sekä oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. 
Mikäli koet, että työ olisi juuri Sinulle sopiva, lue lisää ja hae paikkaa kotisivujemme kautta https://www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat/
Etsimme pitkät perinteet omaavalle siivous- ja kiinteistönhuoltotehtäviin erikoistuneelle asiakkaallemme

PORRASSIIVOOJIA
kesälomien tuurauksiin heinäkuun alusta alkaen.

Työssä siirtymät kuljetaan autolla, joten B-ajokortti on pakollinen ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Etsitkö vielä kesätöitä?
Lue lisää ja hae paikkaa kotisivujemme https://www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat/ kautta!
Etsimme asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen

HUOLTOMIESTÄ
jonka työnkuvaan kuuluu niin sisä- kuin ulkotyötkin.

Asiakkaamme on Tampereella toimiva yritys joka tarjoaa ammattitaitoisia palveluja kiinteistö- ja pihahuollossa. Heidän toimintansa on alkanut 70-luvun puolen välin jälkeen. Heidät tunnetaan ripeästä ja laadukkaasta palvelustaan. 

Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa kotisivujemme https://www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat/ kautta!
Etsimme nyt lounaskahvilaan
 
KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ tarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen.

Voi, mikä hieno mahdollisuus päästä töihin Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevaan, tunnelmalliseen lounaskahvilaan!

Asiakkaamme tarjoaa kaupungin maistuvimmat salaattiannokset, lämpimät leivät, herkulliset keitot sekä itseleivotut leivonnaiset ystävällisen palvelun kera. 
 
Työpaikka sopii hyvin asiakaspalvelijahenkiselle ja iloiselle persoonalle, joka etsii lisätyötä esim. toisen työn tai opintojen ohelle! Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa kotisivujemme kautta https://www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat/
Etsimme asiakkaallemme kesäsesonkiin ja mahdollisesti pidemmäksikin aikaan Pirkanmaalle

MAANSIIRTOAUTONKULJETTAJAA.

Työnkuvaan kuuluu 4-akselisella sorakippiautolla ajaminen monipuolisissa maansiirtotehtävissä Pirkanmaan alueella.

Asiakkaamme on toiminut maanrakennusalalla pitkään ja heidän toimintaansa kuuluu maanrakennuspalveluiden lisäksi erilaiset teiden kunnossapitoon liittyvät tehtävät. 

Mikäli kiinnostuit ja sinulla on kokemusta maansiirtoajosta sorakippiautolla, lue lisää ja hae paikkaa kotisivujemme https://www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat/ kautta!
Lataa lisää