OLEMME FACEBOOKISSA!

Joko tykkäät meistä Facebookissa? Tykkäämällä sivuistamme pysyt ajan tasalla uusimmista kuulumisistamme.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Haetko työtä ja sinulla on jo työkokemusta esimerkiksi joltain teollisuusalalta tai logistiikasta? Tai ehkä haluaisit siirtyä näille aloille? Keräsimme yhteen teollisuus- ja logistiikkatiimimme mielenkiintoiset paikat. Käy katsomassa ja jätä yhteen tai vaikka useampaan sinulle sopivaan hakemuksesi:

⚙️ teollisuus https://bit.ly/3hVQnkH
⚙️ logistiikka ja kuljetusala https://bit.ly/3EGuBLo
⚙️ rakennusala ja kiinteistöhuolto https://bit.ly/3hT8urH

#TyönOsaajat #ura #teollisuus #logistiikka StaffPoint Valtti Henkilöstöratkaisut
Mikä merkitys osaamisella on? Miten se tunnistetaan, tunnustetaan ja kohtautetaan työelämässä? Tervetuloa Spring Housen Osaajat osallisiksi - webinaariin 7.9. klo 9-10! 

Webinaarissa Spring Housen toimitusjohtaja Minna Lindholm-Lähteen kanssa osaamisesta keskustelevat Anni Karttunen, Globedu; Mirja Hannula, Elinkeinoelämän keskusliitto ja Karim Bin-Humam, SkillLab.

Ilmoittaudu tästä: https://bit.ly/2WfJHXf

#OsaaminenNäkyviin #SydämelläHuipulle #merkityksellisyys #TyönOsaajat 
Spring House Oy
Avataan ovia yhdessä - Paralympiakomitean pitkäaikaisena yhteistyökumppanina olemme mukana WeThe15 -kampanjassa!
 
WeThe15 on Kansainvälisen Paralympiakomitean koordinoima maailmanlaajuinen kampanja, jonka tarkoituksena on – urheilun välityksellä – tuoda esiin vammaisten henkilöiden yhteiskunnalliseen asemaan liittyviä kysymyksiä, puheenaiheita ja epäkohtia. Kampanjan tavoitteena on tehdä maailmasta entistä yhdenvertaisempi paikka elää.

Luku 15 viittaa laskennalliseen prosenttiosuuteen maailman väestöstä, jolla on jokin vamma. Se on noin 1,2 miljardia ihmistä, joka seitsemäs meistä. Kampanjan johtoajatuksena on, että tuo lukema on aivan liian suuri sivuutettavaksi.

”Haastavassa työmarkkina-asemassa olevat asiakkaat ovat meille tärkeä asiakasryhmä ja Spring House tekee päivittäin työtä osatyökykyisten ja fyysisesti vammaisten henkilöiden työllistymisen eteen. Jokainen työnhakijan ja työnantajan kohtaaminen ja keskustelu, jonka saamme valmennuksessamme yhdessä aikaan, murtaa näkymättömiä raja-aitoja ja mahdollistaa ihmisten välisen vuorovaikutuksen”, korostaa toimitusjohtaja Minna Lindholm-Lähde.

#paralympicteamfi #pohjoisentahdet #menestysnayttaasinulta #SydämelläHuipulle #TyönOsaajat
Paralympiaurheilu Spring House Oy
Oletko ylpeä työsi jäljestä? Haluatko tehdä itsenäistä ja laadukasta sähköasennustyötä arkkitehtien suunnittelemissa mielenkiintoisissa omakotitalokohteissa Pirkanmaalla? 

Haemme nyt asiakkaallemme Moisiolinna Groupille sähköasentajia. Moisiolinna Group tarjoaa taloautomaation ja -sähköistyksen palveluja ja  on erikoistunut laadukkaiden omakotitalojen sähkösuunnitteluun, sähköurakointiin sekä taloautomaatio-ohjelmointiin ja -asennukseen. Avoinna on tehtäviä niin muutaman vuoden työkokemusta omaaville, kuin sähköasennusten konkareillekin. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. 

Lue lisää avoinna olevista sähköasentajan tehtävistä sivuiltamme ja jätä hakemuksesi pikaisesti! https://bit.ly/3lWabai #laatu taloautomaatio #TyönOsaajat Moisiolinna Group Oy Valtti Henkilöstöratkaisut
Tuoreen vuokratyöntekijätyytyväisyyskyselyn mukaan yli 1 400:sta vastaajasta 89 % on valmiit suosittelemaan StaffPoint-konsernia työnantajana. Vuokratyössä kolme tärkeintä tyytyväisyyteen vaikuttavaa tekijää ovat yhä työpanoksen arvostaminen, omasta työajankäytöstä päättäminen sekä samanarvoinen kohtelu asiakkaan työyhteisössä – korona ei ole TOP3:a muuttanut. ”Ilahduttavaa on huomata, että nopeat korona-ajan uudelleentyöllistämistoimemme palvelutehtävissä, erityisesti ravintola- ja logistiikka-aloilla, ovat tuoneet meille jopa 93 %:n suositteluprosentin”, konsernin HR-päällikkö Sanna Lassander sanoo. Lue täältä: https://bit.ly/3gNgHfu #TyönOsaajat
Meillä Valtissa on juuri nyt avoinna tehtäviä mm. Tampereella, Pirkanmaalla, Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa ja pääkaupunkiseudullakin.

Haemme tekijöitä:
💜 Kiinteistöhuoltoon
💜 Rakennusalalle
💜 Myyntityöhön
💜 Teollisuuteen 
💜 Hoiva-alalle 
💜 Ravintola-alalle

Tutustu kymmeniin avoimiin paikkoihimme: https://bit.ly/3oMKRmJ ja jätä hakemuksesi sinulle sopivaan tehtävään jo tänään!
#ValttiHR #TyönOsaajat #merkityksellisyys Valtti Henkilöstöratkaisut
Hyvä 18 vuotta täyttänyt nuori! Mikä on tilanteesi? Haluaisitko joustavaa keikkatyötä? Viettää välivuoden toisella paikkakunnalla töitä tehden? Muuttaa Espanjaan asiakaspalvelutehtäviin? Tai tehdä iltavuoroja opintojen ohella? Saanemme vähän flexata: meiltä työmahdollisuuksia löytyy joka lähtöön. Tutustuhan täällä ja hae tehtäviin: https://bit.ly/3bqc5dp #TyönOsaajat StaffPoint
Lataa lisää