OLEMME FACEBOOKISSA!

Joko tykkäät meistä Facebookissa? Tykkäämällä sivuistamme pysyt ajan tasalla uusimmista kuulumisistamme.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Etsimme asiakkaallemme Seinäjoelle

GRAAFISTA MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa monipuoliset graafisen markkinointisuunnittelun tehtävät, kuten paino- ja myyntimateriaalien suunnittelu ja valmistus. Tehtäviin kuuluu myös nettisivujen tuottaminen, tekeminen sekä päivittäminen. 

Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta, 
hyvää kirjallista englannin kielen taitoa ja kykyä luoda selkeää ja eläväistä tekstisisältöä. Myös sosiaalisen median osaaminen katsotaan isoksi eduksi. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikasta ja hakulomakkeen löydät kotisivujemme kautta osoitteesta www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
Valtin tavoin StaffPoint-konserniin kuuluva Spring House oli Pirkanmaalla mukana yhtenä palveluntuottajista nuorille suunnatuissa työllisuuspalveluiden piloteissa 2018-2019. Palveluiden tulokset ja palautteet olivat kauttaaltaan hyviä: http://bit.ly/2RwJ1q0
#TyönOsaajat #nuorettöihin #nuoretkohtityötä #merkityksellisyys Spring House Oy
Asiakkaamme on perinteikäs leipomoalan yritys Tampereella. Haemme heille

PAKKAAJAA sekä KEITTÄJÄÄ

Nekalan toimipisteeseen.
Molemmissa avoimissa tehtävissä on kyse kokopäivätyöstä.

Pakkaajan työnkuvaan kuuluu leipomotuotteiden pakkaus sekä keräily lähetyslistojen mukaisesti toimitukseen. Toivomme sinulta muun muassa aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, oma-aloitteisuutta ja vastuullista työotetta. 

Keittäjän työnkuvaan kuuluu kotiruokalounaiden valmistus. Odotamme sinulta muun muassa kokemusta tukkutilausten tekemisestä sekä ruokalistan suunnittelusta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja halua valmistaa maistuvaa kotiruokaa oikeista raaka-aineista.

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikoista ja hakulomakkeet löydät kotisivujemme kautta osoitteesta www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
Etsimme kiinteistöalan asiakkaallemme 

PESUAUTONKULJETTAJAA sekä

PARKKIHALLIN PESIJÄÄ.

Asiakkaamme on aloittanut toimintansa 90- luvun alkupuolella. Heidän toimintansa kattaa monipuolisesti kiinteistöjen ja ympäristön huoltoon ja kunnossapitoon liittyvät tehtävät. Heidän asiakaskuntansa koostuu erikokoisista asuin-, teollisuus- ja liikekiinteistöistä. 

Pesuautonkuljettajaa haetaan aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on kokopäivätyö. Odotamme sinulta muun muassa mielellään aikaisempaa työkokemusta harja- / pesuautolla ajamisesta, C-ajokorttia ja vastuuntuntoista ajotapaa keskustaliikenteessä.

Parkkihallin pesijän tehtävä on pitkäaikainen. Työ tehdään arkisin yötyönä klo 19 alkaen. Tunteja viikossa kertyy n. 30-37,5. Työnkuvaan kuuluu parkkihallien pesu tehtävään soveltuvalla harjapesukoneella, jonka hallinta on vastaavanlaista kuin päältä ajettavalla ruoholeikkurilla ajaminen. Kevään tullen työnkuvaan voi sisältyä myös muita kiinteistöhuollon koneenkuljettajan tehtäviä. 

Tässä kiinteistöalan työstä kiinnostuneelle henkilölle mahtava tilaisuus päästä osaksi arvostettua yritystä ja yhteistyöhaluista sekä -kykyistä työyhteisöä!

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikoista ja hakulomakkeet löydät kotisivujemme kautta osoitteessa www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat
Etsimme tamperelaiselle leipomoalan asiakasyrityksellemme 

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla n. 37,5h/vko ja työajat vaihtelevat klo 06-18 välillä kohteesta riippuen. Töitä on arkisin sekä lauantaisin. Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, tuotteiden esillelaitto, esivalmistelutehtävät, tuotetilausten vastaanotto sekä luovutus.

Odotamme sinulta mm. asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. 

Tässä mahdollisuus monipuoliseen työhön, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta! 

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikasta ja hakulomakkeen löydät kotisivujemme kautta osoitteessa www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
Etsimme  monipuolisesti kiinteistönhoitopalveluja tarjoavalle asiakasyrityksellemme 

KIINTEISTÖNHUOLTAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu erilaiset huoltotyöt kuten ilman- ja lämmönvaihtoon kuuluvat säädöt sekä muut ns.talonmiehelle kuuluvat työt pääasiassa asuintaloissa. Talvisin työhön kuuluu myös käsilumityöt ja hiekoitukset. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn, joka sisältää monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikasta ja hakulomakkeen löydät kotisivujemme kautta osoitteessa www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
”On vaikeaa kääntää sivua, 
kun tietää,
ettei joku ole mukana seuraavassa luvussa,
mutta tarinan on silti jatkuttava.”

Eilen 13.1., oli viimeinen työpäiväni Valtissa. Taakse jää tuhansia ihania muistoja, satoja kohdattuja ihmisiä ja miljoonia kokemuksia, joista en toivottavasti joudu luopumaan kokonaan koskaan. Tarkoitukseni oli palata työpisteelle takaisin opintovapaalta, mutta elämä tarjosi eteen muuta ja vahvasti tuntui, että se kortti on nyt nähtävä. 

Kiitän sydämestäni kaikkia Valtin tiimiläisiä, asiakkaita sekä työntekijöitä ja -hakijoita! 💝 On ollut iso lahja saada oppia kanssanne niin paljon, laajentaa ymmärrystään oman kuplan ulkopuolelle ja sen myötä oppia myös itsestään. En ihan heti keksi, mistä muualta olisin voinut saada näin hienon aitiopaikan eri alojen yritysten ja työnteon arkeen sekä työtä koskevien yhteiskunnallisten asioiden äärelle.

Toivon teille kaikille parasta mahdollista tulevaisuutta! 💫 Ja tarvitset sitten työntekijää, työpaikkaa tai muuten vaan ammattilaista työsuhdeasioissa, Valtin tiimi tekee jatkossakin parhaansa sellaisella draivilla, että siinä on monella oppimista! Soita heille ❤️
Ja jos törmätään turuilla ja toreilla, saa tulla moikkaamaan! 

Loistavaa alkanutta vuotta kaikille, te jäätte sydämeen! ❤️ 
Terkuin, Jenni

Kommentoi Facebookissa

Valtin tiimi kiittää Jenniä suurella sydämellä yhteisistä hetkistä työn ja muunkin elämän varrella. 🙏❤️ Suuresti onnea jatkoon! 😍

Voi Jenni kun ihan itkettää lukea sun ihanaa kirjoitusta ❤️ Olet tänään ollut muutenkin mielessäni ja ajattelin että mentäiskö joku kerta kahveelle kun saat toiset alta pois🙈

Kiitos Jenni tuhannesti upeista hetkistä yhteisellä työtaipaleellamme. ❤️ Toivotan sydämestäni sinulle kaikkea hyvää jatkoon. Olen varma, että siellä siintää monta hienoa juttua, koska sinusta on kyse. Usko itseesi ja älä epäröi kuunnella sydäntäsi! 💞

Etsimme raskaan kaluston huoltoihin sekä korjauksiin keskittyneelle asiakkaallemme

ASENTAJAA.

Nyt on tarjolla innokkaalle tekijälle monipuolinen sekä haasteellinen työnkuva! Työtehtäviin kuuluu pareittain tehtävät monipuoliset ja muuttuvat korjaukset ja huollot raskaalle kalustolle. Työssä tulee päivittäin vastaan hitsausta, polttoleikkausta, voimansiirtoa, jarrutöitä sekä hydrauliikkaan ja sähköön liittyviä monipuolisia tehtäviä.

Aiempi kokemus raskaan kaluston huolloista tai korjauksista ei ole välttämätön, asenteella työtä ja oppimista kohtaan on suurin merkitys!

Tarjoamme yhteistyöhaluisen työyhteisön ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen!

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikasta ja hakulomakkeen löydät kotisivujemme kautta osoitteessa www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
Kiikarissa uusi työ kiinteistöhuoltoalalta? Haemme tällä hetkellä mm:
Kiinteistönhoitaja | Lännen Kiinteistöpalvelu Oy | Tampere http://bit.ly/2QGOXMG
Koneenkuljettaja | kiinteistönhoito | Tampere http://bit.ly/37u7gvh
Auraaja | kausityö | Tampere 
http://bit.ly/2sANIqm
Tutustu tehtäviin tarkemmin ja hae! 

#TyönOsaajat Valtti Henkilöstöratkaisut
Lataa lisää