OLEMME FACEBOOKISSA!

Joko tykkäät meistä Facebookissa? Tykkäämällä sivuistamme pysyt ajan tasalla uusimmista kuulumisistamme.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Asiakkaamme, infra- ja rakennusalan palveluyhtiö Destia Oy etsii riveihinsä 

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

tie- ja katuvalaistusprojekteihin Uudenmaan alueen energiaverkkohankkeisiin.

Oletko insinöörin tai teknikon koulutuksen omaava henkilö? Koetko, että olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvän organisointikyvyn? Työmaapäällikkönä tehtäviisi kuuluvat mm. työvoiman resursointi, työn suorituksen johtaminen, valvonta sekä kustannusseuranta.

Destialla pääset työskentelemään infra-alan näköalapaikalle. He tarjoavat monipuolisia henkilöstöetuja ja työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan aidosti. Tule rakentamaan yhdessä Destian kanssa toimivampaa ja turvallisempaa maailmaa!

Ensimmäisen vaiheen haastattelut tapahtuvat Valtti Henkilöstöratkaisut Oy:n ja hakijan välillä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikasta ja hakulomakkeen löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
Työkohteiden lisääntyessä asiakkaamme etsii tiimiinsä 

PORRASSIIVOOJIA sekä PERUSPESIJÄÄ.

Tarvetta on niin kokoaikaisille kuin osa-aikaisillekin tekijöille Tampereen ja Ylöjärven alueella. 

Peruspesijän työtehtävään valittavalta henkilöltä toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Porrassiivoojan työtehtävässä aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Reipas asenne työntekoa ja uuden oppimista kohtaan ovat pääasia!

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja paikoista ja hakulomakkeet löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
Asiakkaamme, perinteikäs ja arvostettu, Neste Mantunkulma Lempäälässä etsii tiimiinsä

ASIAKASPALVELIJAA KASSATYÖHÖN.

Oletko iloinen persoona, jolla on jo aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta? Mikäli vastaat kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Tarjolla on kokoaikainen sekä pitkäaikainen työ. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelutehtävät kassalla sekä ajoittain myös keittiöpuolen tehtävät.

Mikäli kiinnostuit, lisätietoja paikasta sekä hakulomakkeen löydät kotisivujemme kautta osoitteessa www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.

Kommentoi Facebookissa

Jutta Teronen? 😊

Asiakkaamme on Pirkanmaan suurin yksityinen merkkihuolto. He kaipaavat nyt tiimiinsä 

AJONEUVOMEKAANIKKOA.

Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, omaat jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet oma-aloitteinen, saatat olla etsimämme tekijä!

Työnkuvaan kuuluu monipuoliset ajoneuvoasentajan/ -mekaanikon tehtävät pääsääntöisesti henkilöautopuolella. Pääpaino työssä on määräaikaishuolloissa Ford, Skoda ja Subaru merkkisille autoille. 

Tarjolla on pidempiaikainen työsuhde yhteistyöhaluisessa ja rennossa työtiimissä! Kyseessä on suorarekrytointi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikasta ja hakulomakkeen löydät kotisivujemme kautta osoitteesta www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
Valkeakoskella konditoria- ja leipomotuotteita valmistava asiakkaamme tarvitsee tiimiinsä

KAHTA TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Tässä työssä pärjää myös henkilö, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta elintarvikealan työtehtävistä. Tärkeintä on innostunut asenne työntekoon ja uuden oppimiseen! Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle pidempiaikaisen työn innovatiivisessa yrityksessä ja kattavan perehdytyksen tehtävään.

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikasta ja hakulomakkeen löydät kotisivujemme kautta osoitteesta www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat
Talven tehdessä pikkuhiljaa tuloaan, asiakkaamme etsii riveihinsä

AURAAJAA.

Olet etsimämme tekijä mikäli muun muassa omaat aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sinulla on voimassa tarvittavat pätevyydet eikä töihin lähtö aamuyön tunteina tuota ongelmia! Työpäivät voivat venyä pitkiksikin, joten toivomme sinulta joustavuutta ja reipasta asennetta.

Tarjolla on monipuolinen työ osana ammattimaista tiimiä! Töitä on talven auraus- ja hiekoitustehtäviin sekä mahdollisesti kevään hiekan poistoihin. 

Mikäli kiinnostuit, lisätietoja paikasta ja hakulomakkeen löydät kotisivujemme kautta osoitteesta www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
Etsimme asiakkaallemme

PORRASSIIVOOJAA

pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on alansa edelläkävijä, joka tarjoaa nykyaikaisia siivouspalveluja Pirkanmaan alueella

Haemme reipasta ja innokkaalla asenteella varustettua tekijää! Aikaisempi työkokemus siivousalalta ei ole välttämätön, sillä asiakas on valmis perehdyttämään sinut tehtävään.

Siivouskohteet sijaitsevat Pirkkalassa, Härmälässä, Peltolammilla ja Sääksjärvellä. Laajan alueen vuoksi tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. 

Mikäli kiinnostuit, lisätietoja paikasta ja hakulomakkeen löydät kotisivujemme kautta osoitteesta www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
Suomalaisista puista laadukkaita hirsi- ja puutaloja rakentava asiakkaamme Honkatalot etsii tiimiinsä

RAKENNESUUNNITTELIJAA.

Onko sinulla kokemusta rakennesuunnittelusta ja haluaisit päästä osaksi arvostettua, tulevaisuuteen vahvasti katsovaa yritystä? Nyt siihen on upea mahdollisuus!

Toivomme sinulta muun muassa aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää englannin kielen taitoa sekä kokemusta auto-cad -pohjaisten ohjelmistojen käytöstä. Tehtävään valittava henkilö voi työskennellä joko Tampereen, Seinäjoen tai Töysän toimipisteellä.

Honkatalot tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Tässä tehtävässä on mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamista!

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikasta ja hakulomakkeen löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
Etsimme keikkaluontoiseen työhön asiakkaallemme

KOTISIIVOOJAA.

Asiakkaamme on Kangasalla sijaitseva perheyritys, joka tarvitsee tekijää noin 1-2 vuoroon viikossa. Kohteet ovat niin Kangasalla kuin Tampereellakin. Tässä mahdollisuus esimerkiksi lisätienestiin opiskelujen tai muiden töiden ohelle! Työvuorojen ajankohtaan on mahdollisuus vaikuttaa itse.

Toivomme sinulta muun muassa positiivista asennetta työntekoa kohtaan! Aikaisempi työkokemus siivousalalta ei ole välttämätön.

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikasta ja hakulomakkeen löydät kotisivujemme kautta osoitteesta www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
Tampereen sydämmessä toimiva asiakasyrityksemme etsii riveihinsä

TARJOILIJAA.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä reippautta ja mielellään aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. 
Työntekijää haetaan pääasiassa iltavuoroihin, mutta joitakin vuoroja saattaa myös olla lounasaikaan. Töitä on tarjolla 60h/3vko.

Tarjolla monipuolinen työnkuva nopeatempoisessa työympäristössä!

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikasta ja hakulomakkeen löydät kotisivujemme kautta osoitteesta www.valttiratkaisut.fi/tyopaikat.
Lataa lisää